Detail programu

Představení nového systému organizace a evidence praxí


 
Fakulta/součást, která program vypisuje:
Filozofická fakulta
Druh programu CŽV:
Programy kvalifikačního vzdělávání (rozšiřující a doplňující vzdělání)
Název skupiny programů, ve které je kurz realizován:
Programy rozšiřující a doplňující vzdělání
Vzdělávací cíle skupiny programů:
Programy rozšiřující a doplňující vzdělání.
Název programu/kurzu:
Představení nového systému organizace a evidence praxí
Zaměření programu/kurzu:
na výkon povolání (profesně)
Jazyk programu/kurzu
CZ
Anotace programu/kurzu
Workshop je určen pro akademiky zodpovědné za plánování, realizaci a kontrolu výstupů praktické výuky ve všech studijních programech na FF UP. Představuje nový portál praxí, který bude uveden do ostrého provozu od 1. září 2023. Portál praxí je komplexní systém pro správu praxí studentů, kteří mají vykonat svou praxi u některé externí organizace. V systému se student přihlásí na některý termín u vybrané organizace (je možné, že si student po předchozí domluvě sám určí svůj termín). V průběhu praxe a po ní (záleží na nastavení modulu) potom prostřednictvím systému odevzdá výstupy ze své praxe -> např. práci studenta, sebehodnocení, evidenci pracovní doby, hodnocení organizace, atp. Jeho garant potom má možnost na jeho výstupy reagovat a pokud jsou v pořádku, tak mu praxi uznat. U každého modulu mohou být určeny okruhy studentů, kteří se na něho mohou hlásit výčtem předmětů nebo studijními programy. Do systému mají přístup i zástupci organizací, kteří potom vidí studenty, kteří u nich vykonávají praxi a po skončení praxe mají možnost studenty zhodnotit. Dále systém umožňuje uzavírání smluv o poskytování praxí s organizacemi, tisk dohody o provedení práce s mentory z organizací, atp.
Vzdělávací cíle programu/kurzu
Workshop představuje nový portál praxí.
Požadované předpoklady
Workshop je určen pro akademiky zodpovědné za plánování, realizaci a kontrolu výstupů praktické výuky ve všech studijních programech na FF UP.
Profil absolventa
Workshop je určen pro akademiky zodpovědné za plánování, realizaci a kontrolu výstupů praktické výuky ve všech studijních programech na FF UP.
Garant programu/kurzu
Schotli Dalibor
Zpět na seznam programů fakulty

Nastavení cookies a ochrany soukromí

Povolit vše Více informací