Program detail, dates and registration

 
Faculty/department which offers the programme:
Faculty of Physical Culture
Type of LLL programme:
Programy v rámci akreditovaného studijního programu
Name of group of programmes where the course is realised:
Kurzy
Educational objectives of the group of programmes:
Licenční kurzy prohlubují a navazují na předchozí studium v dané problematice. Umožňují absolventům získat licenci v daném oboru a provozovat služby.
The name of the programme:
Základní snowboarding - instruktor
Focus of the LLL programme:
on the profession and interest
Language of the programme:
CZ
Annotation of the programme:
Program se zaměřuje na teoretické a praktické znalosti z oboru snowboardingu. Důraz je kladen na základní dovednosti jízdy na snowboardu, didaktiku, diagnostiku a korekci chyb. Školení probíhá formou kurzů, cvičení a seminářů v rozsahu 6 dnů/50 hodin. Jedná se o první kvalifikační stupeň, interní licenci, opravňující k samostatnému plánování, vedení a vyhodnocování snowboardového výcviku.
Educational objectives of the programme:
Cílem programu je připravit účastníky na organizaci, vedení a řízení tělovýchovného procesu v oblasti základní výuky snowboardingu, který je zaměřen na všechny věkové kategorie a může být přizpůsoben i zdravotně oslabené a handicapované mládeži (populaci).
Required prerequisites:
Uchazeč absolvuje přijímací řízení, kde musí prokázat jistou úroveň znalostí z teorie (pohovor, zjištění teoretických znalostí a komunikativních dovedností) a praxe (regulovaná jízda se změnou rytmu, střídání oblouků středního a krátkého poloměru).
Graduate’s profile:
Absolvent po úspěšném ukončení programu může samostatně vést, řídit a vyhodnocovat tělovýchovný proces všech věkových kategorií v oblasti výuky snowboardingu.
Programme guarantor:
Bank Navrátíková Taťána, Mgr.
Back to the list

Privacy settings

Allow all cookies More info