Detail programu

Kurz úpravy fotografie


 
Fakulta/součást, která program vypisuje:
Rectorat
Druh programu CŽV:
Univerzita třetího věku (U3V)
Název skupiny programů, ve které je kurz realizován:
Krátké kurzy pro seniory
Vzdělávací cíle skupiny programů:
Kultivace osobnostních kompetencí seniorů.
Název programu/kurzu:
Kurz úpravy fotografie
Zaměření programu/kurzu:
on the interest
Jazyk programu/kurzu
CZ
Anotace programu/kurzu
Dnešní doba skýtá nepřeberné množství technických možností, jak vytvořit krásnou fotografii. Ale jak si všechny ty fotografie také užít? Jak se s nimi pochlubit svým přátelům a rodinným příslušníkům, když jsou jich z každého výletu stovky či tisíce? Na tyto a mnoho dalších otázek Vám odpoví náš kurz. V jeho průběhu se naučíte nejen základy bezpečného ukládání fotografií tak, aby nebyly snadno dostupné nenechavcům, naučíte se rovněž fotografie upravovat a podtrhnout tak jejich krásu. Závěrem se rovněž dozvíte, jak vytvořit pěkný fotodárek či zpracovat líbivou fotoknihu, kterou pak můžete darovat svým nejbližším. Tento kurz pro začátečníky a mírně pokročilé je zaměřen převážně prakticky a zcela volně navazuje na předchozí kurzy digitální fotografie. V rámci něj se účastníci naučí pracovat s výslednou fotografií od jejího třídění přes ukládání, archivaci a úpravy, až po finální prezentaci výsledných fotografií formou fotoknih a jiných dárkových předmětů.
Vzdělávací cíle programu/kurzu
Účastníci budou umět pracovat s výslednou fotografií od jejího třídění přes ukládání, archivaci a úpravy, až po finální prezentaci výsledných fotografií formou fotoknih a jiných dárkových předmětů.
Požadované předpoklady
Věk 60+ nebo invalidní důchod, střední nebo vysokoškolské vzdělání a splnění nezbytných formálních požadavků (řádné podání přihlášky na U3V).
Profil absolventa
Věk 60+ nebo invalidní důchod, střední nebo vysokoškolské vzdělání a splnění nezbytných formálních požadavků (řádné podání přihlášky na U3V).
Garant programu/kurzu
Janošík Jiří, Ing.
Zpět na seznam programů fakulty

Privacy settings

Allow all cookies More info