Detail programu

Všeobecné lékařství - celoživotní vzdělávání


 
Fakulta/součást, která program vypisuje:
Lékařská fakulta
Druh programu CŽV:
Programy v rámci akreditovaného studijního programu
Název skupiny programů, ve které je kurz realizován:
Magisterské programy CŽV
Vzdělávací cíle skupiny programů:
Uchazeči, kteří vyhověli požadavkům přijímacího řízení do magisterského studijního programu, avšak vzhledem k limitovaným počtům přijímaných uchazečů nebyli přijati ke studiu, se mohou vzdělávat v programu celoživotního vzdělávání, který je koncipován jako program vycházející z akreditovaných studijních programů. Vzdělávací program probíhá za úplatu a účastníci nemají statut studenta. Doba studia činí 1 nebo 2 roky.
Název programu/kurzu:
Všeobecné lékařství - celoživotní vzdělávání
Zaměření programu/kurzu:
na výkon povolání i zájmově
Jazyk programu/kurzu
CZ
Anotace programu/kurzu
Studium v programu celoživotního vzdělávání je realizováno podle § 60 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách v platném znění a dle Směrnice děkana LF UP k Řádu celoživotního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci. Na základě úspěšného absolvování přijímacího řízení a přijetí k řádnému studiu se účastník celoživotního vzdělávání stává řádným studentem. Zápočty a zkoušky, které byly studentem absolvovány v programu celoživotního vzdělávání, mu jsou uznány na základě jeho žádosti za podmínek stanovených Studijním a zkušebním řádem a Směrnicí děkana LF UP k provedení Studijního a zkušebního řádu.
Vzdělávací cíle programu/kurzu
Účastník celoživotního vzděláváníabsolvuje předměty zařazené do 1. (případně 2. ročníku) studia uskutečňovaného v rámci magisterských studijních programů uvedených v čl. 3 odst. 1 Směrnice děkana LF UP k Řádu celoživotního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci (jedná se především o teoretické obory normální anatomie, histologie a embryologie, lékařská biofyzika, lékařská chemie, biochemie, biologie, fyziologie atd.).
Požadované předpoklady
Úspěšně ukončené středoškolské vzdělání, splnění požadavků přijímacího řízení zkoušky pro studijní program Všeobecné lékařství.
Profil absolventa
Úspěšně ukončené středoškolské vzdělání, splnění požadavků přijímacího řízení zkoušky pro studijní program Všeobecné lékařství.
Garant programu/kurzu
Kolářová Hana, prof. RNDr. CSc.
Zpět na seznam programů fakulty

Nastavení cookies a ochrany soukromí

Povolit vše Více informací